Equip de gestió

 

Rosa Mari Martín

Rosa Mari Martín

Coordinadora – Responsable de Formació

Sóc treballadora social i educadora social. Estic a la Fundació Akwaba des dels seus inicis l’any 1992. Actualment sóc la responsable de l’entitat i tècnica a l’àrea d’Acollida i Formació, on treballem per la transformació social i per la inclusió dels col·lectius més vulnerables a través de la formació i la capacitació.

Yolanda Carmona

Yolanda Carmona

Punt Òmnia

Des de l’any 2011 estic treballant com a dinamitzadora al Punt Òmnia de la Fundació Akwaba. Treballar diàriament amb persones i les seves circumstàncies fa que aquesta feina es converteixi en una tasca important dins d’una societat cada dia més diversificada. Sóc tècnica Informàtica i actualment també m’encarrego del manteniment del Sistema  Informàtic de l’entitat.

Begoña Carrera Redondo

Begoña Carrera Redondo

Educadora

He estudiat Sociologia. El meu primer contacte amb la Fundació Akwaba va ser amb les pràctiques universitàries l’any 2010. Des d’aleshores hi he col·laborat, actualment treballo com a educadora i tallerista a l’àrea d’Educació per a la Justícia Global.

Adelina Pedrosa

Adelina Pedrosa

Responsable de Secretaria

Sóc auxiliar administrativa. Treballo a la secretaria de la Fundació Akwaba des de febrer de 2011. La meva funció principal a l’entitat és l’atenció i la informació a l’usuari, a més de donar suport a les diferents àrees i projectes que desenvolupa la Fundació.

Núria Gómez Camprubí

Núria Gómez Camprubí

Responsable de l'àrea d'Educació per a la Justícia Global

Vaig estudiar Sociologia i Educació social. Des de l’any 2013 sóc tècnica dea l’àrea d’Educació per a la Justícia Global a la Fundació Akwaba. Estic convençuda que l’escola i la comunitat local poden ser un espai educatiu i de participació que contribueixin a canviar el món.

Salima Bennouna

Salima Bennouna

Secretaria

Sóc auxiliar administrativa. Treballo a la recepció de la Fundació Akwaba des de setembre de 2019. La meva funció principal a l’entitat és l’atenció i informació a les persones usuàries, a més de donar suport a les diferents àrees de la fundació.

Professionals col·laboradors

Frederic Cusí

Frederic Cusí

Crec que l’educació, la cultura i la participació social poden transformar la societat i millorar la vida de les persones. Col·laboro amb Akwaba ajudant en l’estratègia per millorar el seu impacte social.

Eva Anguera

Eva Anguera

La visibilitat, la presència a les xarxes socials, la coherència en els missatges, les aliances… són indispensables per apoderar les entitats que treballen cada dia per a la millora de les persones en risc dexclusió social. Assessoro la Fundació Akwaba en comunicació.

Amaia Martín

Amaia Martín

Vaig començar a treballar a la Fundació Akwaba el 2006 com a il·lustradora i dissenyadora a l’àrea d’Educació per la Justícia Global.

Rosa Mercader

Rosa Mercader

Des de 2016 col·laboro amb la Fundació Akwaba en la millora de les seves eines de comunicació. Això ha de permetre explicar millor la tasca que s’hi desenvolupa, per arribar a més gent i ampliar la xarxa de col·laboracions.

Carles Plana i Sánchez

Carles Plana i Sánchez

Estic vinculat al món educatiu des de fa força anys. Primer en l’àmbit del lleure a l’Associació Mà Oberta-Cor Obert i a diverses entitats que treballen amb infants i joves en risc com l’Associació Compartir i la Fundació Escó, més tard com a professor de l’ESO a l’Escola Maristes de Rubí. De l’any 2008 al 2012 vaig coordinar l’ONGD Sed Catalunya i és quan vaig conèixer Akwaba mitjançant la Comissió d’Educació de LaFede.cat. El curs 2016 he col·laborat com a tallerista de la campanya Ni uniformes ni etiquetes.

Montse López Amat

Montse López Amat

Sóc consultora i formadora de projectes socioeducatius. He sigut responsable de l’Àrea de formació de SETEM-Catalunya i cooperant a Chiapas (Mèxic) en una organització de dones. He col·laborat amb UNICEF en projecte “Escola amb drets” i actualment sóc dinamitzadora del programa Escola Nova 21 a L’Hospitalet de Llobregat. Col·laboro des de fa 5 anys amb AHEAD – Associació  d’Educadors en Drets Humans en diferents projectes i en el disseny de material pedagògic. La meva relació amb Akwaba va començar al 2016 coordinant la 1a fase de la campanya Ni uniformes ni etiquetes i el programa ”Talleritza’t”. També he col·laborat com a tallerista i formadora d’equips. El meu objectiu professional és treballar per una educació transformadora personal i socialment i per a un desenvolupament organitzacional més humanista.

Desiré Rodrigo García

Desiré Rodrigo García

Vaig treballar a Akwaba durant cinc anys com a coordinadora de l’àrea d’Educació per a la Justícia Global. Per a mi, Akwaba ha estat un espai on experimentar conjuntament metodologies socioeducatives basades en la creativitat i la transformació. Aquests aprenentatges m’han acompanyat sempre. Per això encara continuo vinculada a l’entitat i col·laboro en les projectes socioeducatius, construint i compartint objectius comuns des de Lo Relacional.

Montse Mateo Fabró

Montse Mateo Fabró

Sóc llicenciada en Humanitats i he col·laborat amb la Fundació Akwaba en el desenvolupament del nou web i en la correcció i adaptació dels textos.

Miguel Ángel Rubio Luna

Miguel Ángel Rubio Luna

Sóc analista programador i vaig començar amb la Fundació Akwaba donant un cop de mà en l’antic entorn web. He participat en la creació de la nova web de la Fundació.

Iolanda Guàrdia

Iolanda Guàrdia

Dissenyadora gràfica per vocació, treballo amb Akwaba des del 2015 realitzant el disseny i maquetació de gran part del seu material gràfic: memòria, guia pedagògica, difusions i moltes més propostes ben divertides, que fan que el disseny sigui una feina apassionant cada dia.

Patricia Fuentes Millán

Patricia Fuentes Millán

Educadora, actriu i ballarina. Des de 2006 a 2018 he treballat a la Fundació Akwaba, com a educadora del projecte Xarxa, com a dinamitzadora del Punt Òmnia i tallerista a l’àrea d’Educació per a la Justícia Global.

Destaquem

Logo de  Talleritza't