Organigrama

A

L’òrgan de Govern de la Fundació Akwaba és el patronat.
Cap membre del patronat rep remuneració pel seu càrrec. 

Patronat

Daniela Vilarasau Mitjans

Daniela Vilarasau Mitjans

Presidenta

Presidenta de la Fundació Akwaba. Llicenciada en Filologia Hispànica, amb incidència en l’Ensenyament d’Espanyol per a Estrangers a grups en processos d’inclusió. Durant deu anys he col·laborat amb el tercer sector. A la Fundació Akwaba he participat en diverses àrees, i des de l’any 2013 formo part del Patronat.

Víctor Buil Martínez

Víctor Buil Martínez

Vocal

Sóc graduat social i llicenciat en Ciències del treball. Tinc experiència en l’àmbit de les relacions laborals. He participat en diferents entitats associatives amb l’objectiu de transformar l’entorn en què visc. Des de l’any 2010 formo part del Patronat de la Fundació Akwaba.

Toñi Gutiérrez Orantes

Toñi Gutiérrez Orantes

Vocal

Graduada en Educació Social, tinc experiència en projectes de cooperació internacional amb infància en risc. A nivell social he col·laborat amb projecte d’acollida. Vaig començar en la Fundació Akwaba l’any 2011 com a voluntària impartint classes en el punt Òmnia i en l’àrea de acollida. Des del 2013 formo part del Patronat.

Carmen Sala

Carmen Sala

Vocal

Sóc mestra  i professora de Pedagogia Aplicada a la UAB. Actualment  jubilida. He treballat en l’àmbit d’integració de les persones amb discapacitat a l’escola ordinària i al mon laboral i iniciat i dirigit projectes amb alumnes amb greus transtorns de comportament social. Mlta dedicació a la formació permanent de professorat i assessorament a equips de mestres. Sóc voluntària d’Akwaba des de 2014.

Jordi Rodés Cabau

Jordi Rodés Cabau

Secretari

Secretari de la Fundació Akwaba. Sóc nascut a Lleida, col·laboro amb la Fundació Akwaba des de 2004, sobretot a l’àrea de gestió econòmica, ja que vaig estudiar Administració i Direcció d’Empreses i Empresarials, i em vaig especialitzar en l’Assessorament Econòmic i Tributari d’entitats d’iniciativa social. Des del 2013 formo part del Patronat, on intento aportar el meu petit gra de sorra als projectes que milloren la vida de les persones.

Pili Folgueiras García

Pili Folgueiras García

Vocal

Llicenciada i doctorada en Pedagogia. Sóc professora del Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació (Universitat de Barcelona). La meva experiència s’ha desenvolupat en matèries vinculades amb metodologia de recerca socioeducativa. Des de l’any 2010 formo part del Patronat de la Fundació Akwaba.

Mari Luz Garcia Sanz

Mari Luz Garcia Sanz

Vocal

Llicenciada en Filologia hispànica. Actualment treballo com a directora de RRHH. La meva relació amb la Fundació Akwaba s’inicia l’any 2008 com a voluntària, quan vaig impartir cursos a persones nouvingudes. Des de l’any 2013 formo part del Patronat de la Fundació

Destaquem

Logo de  Talleritza't