Campanyes educatives

Durant molt anys, la Fundació Akwaba ha desenvolupat campanyes de sensibilització a partir de l’educació per al desenvolupament. Són propostes per impulsar la transformació i la cohesió social des del centre educatiu a la comunitat. Proporcionem formació i materials educatius; organitzem jornades, cinefòrums i accions a l’espai públic.

Com ho fem?

Des de l’acció social directa i amb una perspectiva educativa, participativa i comunitària. És una tasca coordinada des de l’àrea d’Educació per a la Justícia Global amb altres àrees d’Akwaba i en el que participen tant persones del barri com d’altres que hi han arribat en els darrers anys. Seguim les experiències de prop, i aixó ens permet valorar-ne millor l’impacte i els resultats.

Quan ve algú de fora, explica el projecte amb emoció i el contacte amb l’entitat és amb el món real i obre alternatives a fer.

Carme Hoyas

Mestra escola Fluvià, Barcelona, participant al projecte #desfemlesdesigualtats

Vam veure que no necessitàvem anar molt lluny per veure les desigualtats i tots els drets incomplerts que hi ha al barri, no cal anar tan lluny per veure això.

Mercedes

Alumna institut Eduard Fontserè, l'Hospitalet de Llobregat, participant del projecte #desfemlesdesigualtats

Destaquem

Logo de  Talleritza't