Equip de talleristes

Xènia Cordón Arnau
Antropòloga i tallerista. Vaig començar a col·laborar amb Akwaba en la dinamització de tallers en 2016, arran de desenvolupar les meves pràctiques d’Antropologia, i com a suport educatiu i tècnic en la segona fase del projecte #desfemlesdesigualtats. També col·laboro en els projectes Ni uniformes ni etiquetes i Com vivim? Convivint, a més d’altres tallers puntuals. Poder col·laborar i treballar amb Akwaba ha suposat per a mi, poder realitzar-me i créixer una mica més com a antropòloga, i sobretot com a persona.

Rahima Chahbar
Educadora social i auxiliar d’infermeria. Sóc del Marroc i visc a Catalunya. Tinc experiència en l’àmbit de la mediació intercultural. Des del 2016 col·laboro com a tallerista de la campanya educativa Ni uniformes ni etiquetes: per un món i una escola intercultural i amb equitat de gènere a Tarragona. Em sento afortunada perquè suposa una eina molt útil per transformar les desigualtats des de la fase inicial dels infants.

Anna Soldevila i Algas
Vaig començar a fer tallers amb la Fundació Akwaba al setembre de 2013: “Els colors de les cultures” i “El viatge d’en Konan” per al cicle inicial; “El diari de la Naaku” i “Il·lustrant els drets dels infants” per a primària, i “Jocs de guerra, cosa d’infants” i la “Batalla final” per a secundària. També he participat en el projecte de llarga durada #desfemlesdesigualtats, tant a primària com a secundària i en els projectes Ni uniformes ni etiquetes i Com vivim? Convivint.

Michel
Tallerista i ballarí. Des de 2013 col·laboro amb la Fundació Akwaba fent tallers de danses africanes.

Eric Asensio Pérez
Pedagog, ex-monitor del Club Infantil i Juvenil de Bellvitge i estudiant de psicologia. Treballo com a relacions públiques d’aerolínia i des del 2017 també com a tallerista amb la Fundació Akwaba a les campanyes Ni uniformes ni etiquetes i Com vivim? Convivint.

Anna Moncunill Massaguer
Tinc experiència en l’àmbit de l’educació no formal. Formo part de la Fundació Akwaba on dinamitzo tallers de la campanya Ni uniformes ni etiquetes i de Com vivim? Convivint.

Dandara Flores Magon
Dandara és belga i balla des de la seva infantessa. Es formà en dansa a la Universitat Fedral de Bahia i en teatre a la Kleine Academie de Brussel·les. Es dedica professionalment a la dansa i a la música afro des de 2002. Desenvolupa el seu propi estil fusionant la capoeira, les danses mandingues i yorubes, la percussió corporal i els instruments tradicionals. Ha treballat donant classes en diferents companyies d’Europa, Amèrica Llatina i Àfrica, entre elles la Fura dels Baus de Barcelona i el Ballet Nacional de Bénin. És tallerista amb Akwaba des de 2006.

Aaron Romero Sánchez
Professionalment vaig vincular-me a l’àmbit social com a Integrador social- educador amb menors i persones amb disfuncionalitat intel·lectual a L’Hospitalet de Llobregat, ja fa uns quants anys. Durant aquest temps he tingut l’oportunitat de treballar amb altres col·lectius del tercer sector. La meva col·laboració amb Akwaba ha començat aquest 2017 amb el projecte Ni uniformes ni etiquetes com a tallerista, tant a la ciutat de L’Hospitalet com a Vilanova i la Geltrú.
Personalment m’agrada molt la natura, els esports i el circ, ja que crec que és una eina molt útil en l’actualitat del món el que vivim.

Gianni Sarno
Historiador, professor d’italià i tallerista. Des de l’any 2011 formo part de la Fundació Akwaba fent tallers puntuals com “El viatge d’en Konan”, “El diari de la Naaku” i “Allò que l’etiqueta no diu”, i tallers vinculats a projectes de llarga durada com #desfemlesdesigualtats, el projecte d’educació per la pau “Unitat mòbil” i el projecte “Mira l’Àfrica!”.