Equip de talleristes
Paula Villanueva
Formada en Antropologia Social i Cultural per l’UAB, i en el màster d’Ecologia, Gestió i Restauració del Medi Ambient per la UB, estic vinculada a la Fundació Akwaba des de l’any 2019. Em vaig incorporar a la
2a Fase de la Campanya Educativa ‘Com vivim? Convivint’ i des de llavors he estat dinamitzant com a tallerista les campanyes de llarga duració com la
1a i 2a fase de ‘Fem Eco: connectem el gènere i el medi ambient’, i la 1a fase de ‘COMunitats: relacions sostenibles a l’escola i al món’.
Des de l’any 2022 també participo com a tallerista del projecte Talleritza’t, fent tallers puntuals a centres educatius d’arreu de Catalunya.
Pol Batlle
Em dic Pol, sóc antropòleg i educador. Porto anys treballant a l’educació en el lleure. Sóc artista i apassionat de la natura. Vaig començar a Akwaba fa un parell d’anys fent pràctiques universitàries, on m’hi vaig quedar com a tallerista. Sóc una persona que treballa per al canvi social, i crec en l’educació com a una de les eines essencials per aconseguir-lo.
Dandara Flores Magon
Dandara és belga i balla des de la seva infantessa. Es formà en dansa a la Universitat Fedral de Bahia i en teatre a la Kleine Academie de Brussel·les. Es dedica professionalment a la dansa i a la música afro des de 2002. Desenvolupa el seu propi estil fusionant la capoeira, les danses mandingues i yorubes, la percussió corporal i els instruments tradicionals. Ha treballat donant classes en diferents companyies d’Europa, Amèrica Llatina i Àfrica, entre elles la Fura dels Baus de Barcelona i el Ballet Nacional de Bénin. És tallerista amb Akwaba des de 2006.
Aleix Bonet i Abelló
Em dic Aleix i visc a la muntanya en un projecte rural d’autosuficiència.
Sóc educador en el lleure des de fa quinze anys, treballant en sectors de risc i acompanyant a infants, joves i famílies, també sóc mentor social voluntari acompanyant a joves migrants tutelats a l’etapa del canvi a l’edat adulta.
Educo i acompanyo per al canvi social i personal, crec que educar és una llavor amb la capacitat de créixer en l’asfalt més dur.
Vaig començar a Akwaba fa dos anys, ells donen l’oportunitat d’oferir espais de reflexió i creixement que el sistema educatiu actual no contempla.
Alícia Caballero Roca
Hola, sóc l’Alícia! He estudiat Relacions Internacionals a la UAB i després de la carrera i dels interrogants que aquesta em va crear vaig prendre la determinació d’ajudar en la millora de la convivència de les persones a través de projectes que persegueixin un canvi cap a un sistema més just i inclusiu. Crec en l’educació com a palanca cap a un canvi necessari i, és per això, que he treballat amb infants i joves com a monitora i directora d’educació en el lleure durant els últims anys. Aquest 2024 m’he unit a l’equip d’educadores d’Akwaba per continuar descobrint i realitzant projectes diferents que generin propostes de transformació!
Mireia Martínez Torres
Em dic Mireia, soc biòloga i comunicadora científica i fa més de quatre anys que em dedico a la meva passió: formar en valors i estimular el pensament crític dels més menuts. Realitzo tallers per a diferents entitats i ONGs que busquen traspassar la pantalla i oferir aquests espais de debat i aprenentatge en justícia global tan necessaris a l’aula. I així vaig conèixer Akwaba.
El meu interès per la política i l’antropologia, des de petita, fa que faci gairebé 10 anys que formo part de diferents associacions que defensen els drets de les persones i el planeta.
Tot i que porto poquet en aquesta casa, sé que m’hi vull quedar una llarga estona:)
Laura Pons Martínez
Formada en comunicació audiovisual i interpretació, tinc un postgrau en psicomotricitat educativa. I estic vinculada a l’educació com actriu i contacontes.
Des de l’any 2024 treballo a Akwaba com educadora de la campanya Fem Eco i al Talleritza’t, realitzant tallers puntuals en centrs educatius de Catalunya.