Amb motiu del “Día Internacional de la Internet Segura”, el Punt Òmnia Fundació Akwaba en col·laboració amb Insercoop ha organitzat per segona vegada una xerrada sobre Seguretat a Internet realitzada per persones que participant en el projecte d’Aprenentatge i Servei (ApS) Reincorpora.

L’ApS és una activitat educativa on es combinen processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte on les persones participants aprenen tot treballant en necessitats reals de l’entorn amb la finalitat de millorar-lo.

Proporciona a les persones en risc d’exclusió oportunitats de reforçar participació ciutadana, valors humans, competències i coneixements, autoestima i habilitats per a la vida. L’experiència va agradar molt a les persones participants que van aprendre els riscos, perills i mesures de prevenció en seguretat al navegar per Internet, correu electrònic, així com conèixer el significat de paraules com phishing, spam, virus.

Aquestes col·laboracions fan que la xarxa creixi dotant a la ciutadania d’eines per un bon ús i responsable de la internet.