Iniciem amb el nou curs diferents tallers i activitats comunitàries, formatives i de sensibilització per a la prevenció de la Violència Masclista.

També reprenem els serveis d’Acollida, el servei d’Orientació Laboral i el d’Assessorament jurídic.

A partir del dia 12 de setembre del 2022 s’obren les inscripcions als cursos lingüístics que donen opció a la consecució del Certificat de Primera Acollida. Els continguts es divideixen en tres mòduls:

– un mòdul per aprendre català i castellà amb un mínim de 90 hores de formació en cadascuna de les dues llengües oficials,

– un mòdul sobre coneixements laborals

– un tercer mòdul sobre coneixement de la societat catalana ambdós amb un mínim de 15 hores de durada.

L’objectiu d’aquesta formació és el de promoure l’autonomia de les persones estrangeres i la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania. Els cursos estan especialment adreçats a les persones estrangeres immigrades, les sol·licitants d’asil o de protecció subsidiària, les refugiades, les apàtrides i les retornades. En finalitzar la formació s’obtindrà el Certificat de Primera Acollida.

Aquesta formació té el suport i el reconeixement del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.