La campanya << #desfemlesdesigualtats: aprenentatge creatiu per una ciutadania global >> de la Fundació Akwaba ha estat presentada a les 6es Jornades d’intercanvi d’experiències d’aprenentatge servei aquest divendres 20 de gener de 2017.

Aquestes jornades que han agrupat més de 300 persones amb interès per la metodologia d’aprenentatge servei han estat organitzades pel Centre promotor d’aprenentatge servei i la Fundació Jaume Bofill.


Dins del gran abast que ha tingut la implementació del projecte #desfemlesdesigualtats, es va triar una experiència en concret: la participació a Tarragona de l’escola Torreforta amb la classe de 6è B (curs 2015-16) sent el tutor en Quim.

L’alumnat, després de realitzar la descoberta de les desigualtats, amb aquesta experiència va realitzar una acció transformadora de format artístic de la mà de l’entitat tarragonina Casal l’Amic. L’acció va ser “formiguejant” i el seu objectiu (el servei) és la sensibilització a la ciutadania per tal de transformar un espai abandonat davant de l’escola.

Podeu trobar el vídeo de l’experiència “formiguejant” fent Click aquí.


Per tal de presentar l’experiència de #desfemlesdesigualtats es va creat un pòster de difusió, el podeu veure a continuació:

Pòster de presentació de l'experiència

PÒSTER DE PRESENTACIÓ DE L’EXPERIÈNCIA

També podeu trobar el recull de tots els pòsters presentats per totes les entitats en format pdf.

EXPOSICIÓ DEL PÒSTER #desfemlesdesigualtats

EXPOSICIÓ DEL PÒSTER #DESFEMLESDESIGUALTATS


Durant l’exposició de l’experiència es van repartir (podeu descarregar-los):


Agrair especialment la oportunitat de donar a conèixer a més de 20 educadors/es aquesta experiència del projecte a la organització de la jornada i el suport en tot moment de la Pili Folgueires.

Moltes gràcies!